Beretta Px4 Storm

Een zorgvuldige replica van HET wapen van de elite troepen. De Beretta Px4 storm wordt gebruikt zowel voor opleidingen als recreatie. Dit wapen heeft een elegant design en bevat enkele innovatieve snufjes.

Umarex levert hier perfect een staaltje af van realisme met nauwkeurigheid. Telkens men schiet schuift de slede even naar achter, dit noemt het ‘Blow-back’ systeem. Het ‘Blow-back’ systeem zorgt voor een overtuigend realisme.
De beretta Px4 storm is doeltreffend en schiet uiterst nauwkeurig.
Het gebruik van het wapen is grotendeels intuïtief, maar voordat u begint met schieten is het de moeite waard om de gebruiksaanwijzing even door te nemen.

Bij de Beretta Px4 storm maakt men voor het eerst gebruik van een 2-way magazijn. Dit lange magazijn kan men zowel aan beide uiteinden laden met 8 patronen.
Na de eerste 8 shoten, verwijder je het magazijn, draai het om en laad het opnieuw. Deze handeling duurt amper 3.5 seconden!!

Het magazijn is zodanig ontworpen dat je zowel met diabolo’s (loodjes) of 4,46 mm stalen ballen kan schieten – ook dit is een innovatief snufje.

Het pistool wordt aangedreven door samengeperst CO2 gas in een speciale, eenmalige capsule met een capaciteit van 12 g. Op de slede is een rail met een breedte van 22 mm voorzien, waar je een tactische zaklamp of laser op kunt monteren.


GIURGIARO Design

De Beretta Px4 is compact ontworpen met onderdelen van uitmuntende kwaliteit. Het pistool heeft een verbeterde grip en ligt daarom goed in de handen.

Het design van de Beretta Px4 is de verdienste van het Italiaanse designbureau Giugiaro, die projecten maakt voor de beste automobiele bedrijven zoals Maserati, Ferrari, Audi, Alfa Romeo, Lancia en vele anderen. De GIURGIARO ontwerpen zijn dus van de hoogste klasse. Giurgiaro heeft ook nog twee andere modellen van Beretta ontworpen – de CX4 en RX4 geweren.

Dit is puur modern design gecombineerd met moderne materialen in duurzame kunststof.
Het skelet, de slede en de interne mechanismen zijn van metaal.
Traditie en moderniteit

Fabbrica d’Armi Pietro Beretta – Dit is de volledige naam van de Italiaanse firma, opgericht door en nog steeds in de handen van de familie clan. Dit is een van de oudste firma’s in de wapenindustrie en in de economische geschiedenis van de wereld in het algemeen, de firma bestaat al sinds 1526. Vanaf het begin was de activiteit gericht op de productie van vuurwapens.

De Duitse firma Umarex, een toonaangevende fabrikant van replica’s, heeft in samenwerking met Beretta al enkele uitstekende CO2 replica wapens geleverd. De Beretta Px4 Storm is een van de meest succesvolle.

Kenmerken :

– kaliber : 4,5 mm
– Schiet zowel diabolo’s als BB’s (Loodjes als stalen bollekes)
– Capaciteit van het magazijn : 16 stuks
– Initiële snelheid : 160 m/s
– Krachtbron : 12g CO2 capsule
– Blow-back systeem
– Gewicht : 755g
– Lengte : 192 mm
– Montagerail 22mm
– 2 jaar garantie

***Niet meer in bezit***