Geschiedenislesje

Bijna iedereen die ik spreek over schietsport is tegen wapens, dit komt omdat men denkt dat bezitters van wapens criminelen zijn. Dit is een door de overheden opgedrongen denkbeeld. Bewapende burgers kunnen een land en zichzelf redden! Sinds 1890 mogen Nederlandse burgers geen wapens meer dragen en sinds 1918 zijn alle wapens van de burgers afgenomen, vernietigt en is bezit verboden.

Bron: http://nl.wikipedia.org

Lesje in geschiedenis.

Hitler vroeg aan Zwitserland in 1942 om overgave, hij schreef een brief aan de legertop waarin stond, wat moeten jullie met 500.000 man doen als wij met 1.000.000 soldaten de grens over komen? De Zwitserse generaal scheef een kort briefje terug, dan schieten we ieder 2 keer en gaan weer naar huis. Hitler is Zwitserland nooit binnengevallen.

Iets om over na te denken …

 1. In 1929 nam men in de Sovjetunie een nieuwe wapenwet aan, burgers moesten hun wapens inleveren en deze wapens werden vernietigd. Vanaf 1929 tot 1953, zijn ongeveer 20 miljoen burgers, niet meer in staat zich te verdedigen, opgepakt en uitgeroeid.
 2. In 1911 nam men in Turkije nieuwe wapenwet aan, burgers moesten hun wapens inleveren en deze wapens werden vernietigd. Vanaf 1915 tot 1917, 1.5 miljoen Armeniërs, niet meer in staat zich te verdedigen, opgepakt en uitgeroeid.
 3. Duitsland nam in 1938 een nieuwe wapenwet aan. Vanaf 1939 tot 1945, 13 miljoen Joden en anderen niet meer in staat zich te verdedigen, opgepakt en uitgeroeid.
 4. China nam in 1935 een nieuwe wapenwet aan. Vanaf 1948 tot 1952, werden 20 miljoen politieke dissidenten, niet meer in staat zich te verdedigen, opgepakt en uitgeroeid.
 5. Guatemala nam in 1964 een nieuwe wapenwet aan. Vanaf 1964 tot 1981, 100,000 Mayan Indiërs, niet meer in staat zich te verdedigen, opgepakt en uitgeroeid.
 6. Oeganda nam in 1970 een nieuwe wapenwet aan. Vanaf 1971 tot 1979, werden 300.000 Christenen, niet meer in staat zich te verdedigen, opgepakt en uitgeroeid.
 7. Kambodja nam in 1956 een nieuwe wapenwet aan. Vanaf 1975 tot 1977, werden één miljoen „opgeleide“ mensen, niet meer in staat zich te verdedigen, opgepakt en uitgeroeid.

Weerloze burgers onderdrukt en uitgeroeid in de 20ste Eeuw wegens wapencontrolewetgeving: uit 56 miljoen.
Hierbij tellen we niet de mensen die in eigen huis zijn overvallen en vermoord omdat ze zich niet konden verdedigen, maar dit zal deze cijfers niet echt beïnvloeden.

Het is nu een paar jaar geleden dat de wapeneigenaars in Australië door nieuwe wet werden gedwongen om 640.381 persoonlijke vuurwapens in te leveren die door hun eigen overheid werden vernietigd, de uitvoering van deze nieuwe wapenwet en het vernietigen en documenteren koste de belastingbetalers van Australië meer dan $500 miljoen dollar.

De het eerste jaarresultaten van de afgelopen 12 maanden zijn nu:

 1. Australië, moord gestegen met 3.2 procent.
 2. Australië, overvallen gestegen met 8.6 procent.
 3. Australië, de bewapende diefstallen gestegen met 44 procent (ja, 44 procent!)
 4. In de staat Victoria, is moord met de vuurwapens gestegen met 300 procent!!!

(Opmerking, terwijl de respectabele burgers hun wapens netjes inleverden, deden de misdadigers dit niet, en misdadigers bezitten nog steeds hun wapens!)

Terwijl de cijfers in de loop van de afgelopen 25 jaar een regelmatige daling van bewapende diefstal met vuurwapens toonden, is dit drastisch omhoog in de laatste 12 maanden, aangezien de misdadigers nu gewaarborgd zijn dat hun prooi ongewapend is.

Er is ook een dramatische verhoging van inbraken en overvallen op BEJAARDEN.

De Australische politici verkondigen nu “de openbare veiligheid is de hoogste prioriteit” onze inspanningen waren niet voor niets „het met succes het ontdoen van de Australische maatschappij van wapens.“
Maar de cijfers liegen niet!

De Australische ervaring en de andere historische feiten hierboven bewijzen het.

U zult dit niet op nieuws zien en ook onze politici zullen deze informatie niet verspreiden.

De wapens in de handen van eerlijke burgers sparen levens en bezit, wapenwetten beïnvloeden slechts de respectabele burgers.

Denk hier eens aan, voor u een sportschutter veroordeelt….

Als u binnenkort iemand spreekt die voor strakke wapenwetgeving is, herinner hem dan even aan dit geschiedenislesje.

Met wapens, zijn wij burgers.

Zonder hen, zijn wij onderworpen.